Kedves Szülők, felvételiző Diákok!

kep

Beiskolázási kampányunk az idei évben rendhagyó módon tud csak elindulni és megvalósulni. Nem tudjuk élőszóban a szokásos fórumokon bemutatni az iskolát és egyelőre nem tudjuk behívni a diákokat nyílt napokon a tanóráinkra sem, hogy megmutassuk magunkat.

Online beiskolázási kampányunkat ezért úgy alakítottuk ki, hogy minél tartalmasabban pótolhassuk az említett elemeket.

Készítettünk egy beiskolázási kisfilmet, amelyben Igazgatónő mellett megszólalnak az ide járó diákjaink és kicsit beleskelődhettek a tanórákra is. A film a honlapon kívül a közösségi médiákban jelenik meg és látható lesz a következő hónapokban.

Iskolánk promóciós kisfilmjét itt tekinthetik meg! »

Igazgatónő köszöntője és az intézmény szakmai munkájának bemutatása itt érhető el: »

Valamennyi képzésünk bemutatásához készítettünk egy-egy videó felvételt, amelyekben kollégáink bemutatják az adott képzés sajátosságait, legfontosabb tudnivalóit. A videók szintén elérhetőek honlapunkon.

A felvételi eljárásról az alábbi videóban gyűjtöttük össze a hasznos tudnivalókat:

Tudnivalók »

Amennyiben marad még a szülők, diákok részéről tisztázatlan részlet, bátran kérdezhetnek bennünket a gyereamunkacsyba@gmail.com email címen, minden érdeklődésre szívesen válaszolunk, hogy valamennyire pótolhassuk a párbeszéd hiányát.

Alapítványunk évek óta indít nyolcadikosok és hatodikosok számára gyakorló, képességfejlesztő foglalkozásokat, melyeket idén online módon tartanak majd pedagógusaink.